avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... interdictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

interdictie

Buna ziua!
Ma numesc Elena sint din Republica Moldova, iata care este cazul meu: recent am fost plecata in Italia in vizita la parintii mei, din neatentie nu am socotit in general cind se implinesc 30 de zile in care am voie sa stau in schengen shi am intirziat cu 3 zile. Am fost retinuta si in rezultata m-am ales cu interdictie per 1 an de zile, insa vamesu dupa ce iam spus toata povestea mea m-a sfatuit sa apelez la autoritatilemaghiare privind anularea interdictiei sau macar diminuarea termenului. As vrea sa stiu ce pot face in cazu asta, cum sa procedez si la ce sa ma astept.... mersi mult (mentionez este a 2 a oara cind imi deschid visa schengen)
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:27, 29 Ianuarie 2011
Cine v-a aplicat interdictia ?
Autoritatile maghiare sau cele italiene ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat in instanta fara instiintari de somatie prin recomandate Iulian Braniste Iulian Braniste Recent, adica azi am primit citatie de a ma prezenta in fata instantei pe linga judecatoria Constanta pentru RECUPERAREA unei facturi neplatite in trecut fata ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata de 2 ori numai ca executorul sa si ia partea lui de executare? angi30 angi30 buna ziua ,am si eu o problema cu o executare silita care consider ca s-a facut incorect de aceea va cer ajutorul in aceeasta problema.am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Cum sa obtin o decizie judecatoreasca care sa suplineasca acordul tatalui? valentinau valentinau Am un copil de 1,9 ani.Sintem in proces cu tatal lui italian, aici in Romania. Din luna octombrie 2013 a fost stabilit domiciliul copiluli la mine, el avind ... (vezi toată discuția)