avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit proces verbal de receptie a unei amenajari de teren
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

proces verbal de receptie a unei amenajari de teren

Va rog sa-mi dati si mie un formular de receptie a unei lucrari.
am finalizat o amenajare de teren si vreau sa inchid contul 231 dar imi trebuie ceva in spate. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters57265 , utilizator 14:28, 9 Mai 2008
PROCES-VERBAL DE RECEPTIE
Intocmit azi, ......
Privind lucrarea .............. avizata de ........... cu nr. ..............,
la data de .................................
1. Beneficiar ...............................................................
2. Executant ................................................................
3. Date despre membrii Comisiei de receptie: ............................................................................................................
(numele si prenumele persoanelor si functiile)
............................................................................................................
............................................................................................................
4. Lista cuprinzand categoriile de lucrari receptionate (denumire, amplasament, cantitati, valori, numele beneficiarului, sursa de finantare)
5. Nominalizarea documentelor si a documentatiilor care se predau la ........... , conform avizului de executie
6. Concluziile comisiei de receptie. Lucrarea este declarata admisa/respinsa
7. Conditii impuse pentru refacerea sau completarea lucrarilor in cazul calificativului de lucrare respinsa (referire la nota de constatare).

Semnaturi:
Executant, Membrii Comisiei de receptie,

Sugestia mea , este sa te raportezi si sa updatezi un model din OMF 1850 / 2004 privind documentele fara regim special utilizabile, deoarece altfel esti pasibila de amenda de la garda.
La firma la care lucrez am primit amenda ca p.v. nu corespundea cu cel reglementat legal, si daca legea spune astfel fiecare dintre noi tb sa o respectam indiferent de forma ei.
PROCES-VERBAL DE RECEPŢIE (Cod 14-2-5) - Sectiunea 5

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comercial- obligatie de a face ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, In cazul unui contract de antrepriza, beneficiarul refuza sa semneze situatia de lucrari, procesul verbal de receptie finala dupa ce antreprenorul ... (vezi toată discuția)
Receptia finala a unei lucrari finantate de sapard serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Am dori si noi un sfat cu privire la receptia finala a unei lucrari finantate de SAPARD. Astfel, la o investitie finanatata de SAPARD a fost respinsa o ... (vezi toată discuția)
Cladiri-receptie si amortizare niko 94 niko 94 Am construit o hala, iar administratorul spune ca vrea sa faca receptia pentru a se calcula amortizarea ca sa scada impozitul pe profit.Hala inca nu este gata, ... (vezi toată discuția)