avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deviz lucrare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deviz lucrare

Buna ziua,

firma la care lucrez se ocupa cu executia de picine si saune (nu este firma de constructii). Pana acuma aceste lucrari au fost facturate catre clienti ca si "executie lucrare cf. contract nr........" In contract sunt specificate lucrarile care au loc, insa nu stiu daca e suficient acest contract sau trebuie si un deviz de lucrare, ca sa pot sa scad din gestiune toate materialele folosite. Va rog daca ma puteti ajuta si cu o legislatie in privinta asta.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 17:09, 27 Ianuarie 2011
Scaderea de gestiune o puteti face prin bon de consum sau situatie de lucrari. Pentru descarcarea de gestiune obligatoriu unul din ele daca nu se factureaza distinct materialele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fiscala pentru lucrari de constructii Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o firma de constructie incheie un contract de lucrari cu o societate.pe timpul executarii lucrarii firma emite 2 facturi in martie si aprilie si o situatie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, firma platitoare de tva trebuie sa factureze unei ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Firma platitoare de TVA trebuie sa factureze unei persoane fizice lucrarile care le - a efectuat pentru constructia unei locuinte. Emite factura ... (vezi toată discuția)
Achizitie materiale si refacturare clientului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, un PFA cod CAEN 4321 - proiectare si instalatii electrice - efectueaza lucrari pentru clienti in urmatorul mod: achizitioneaza toate materialele ... (vezi toată discuția)