avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Firma platitoare de TVA trebuie sa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Firma platitoare de TVA trebuie sa factureze unei ...

Buna ziua,

Firma platitoare de TVA trebuie sa factureze unei persoane fizice lucrarile care le - a efectuat pentru constructia unei locuinte.
Emite factura cu TVA nu?...iar in spatele facturii va exista si o situatie de lucrari pe baza careia vom da in consum materialele achizitionate....contract incheiat intre firma si persoana fizica exista....

Gandesc bine?...cum se procedeaza in astfel de situatii?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:24, 27 Martie 2024
se factureaza cu TVA de 19% ( si se va face un deviz de lucrari /situatie de lucrari ) in baza caruia se va descarca gestiunea de materialele folosite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deviz lucrare ancutas ancutas Buna ziua, firma la care lucrez se ocupa cu executia de picine si saune (nu este firma de constructii). Pana acuma aceste lucrari au fost facturate catre ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala pentru lucrari de constructii Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o firma de constructie incheie un contract de lucrari cu o societate.pe timpul executarii lucrarii firma emite 2 facturi in martie si aprilie si o situatie de ... (vezi toată discuția)
Achizitie materiale si refacturare clientului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, un PFA cod CAEN 4321 - proiectare si instalatii electrice - efectueaza lucrari pentru clienti in urmatorul mod: achizitioneaza toate materialele ... (vezi toată discuția)