avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxe vamale, TVA, pentru cumparaturi de pe internet ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxe vamale, TVA, pentru cumparaturi de pe internet din Elvetia

Pentru cumparaturi personale facute din Elvetia de pe internet se platesc TVA si taxe vamale ?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:58, 29 Ianuarie 2011
Elvetia nu este membra nici in UE nici in Spatul Economic European, asa ca raspunsul este afirmativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe suplimentare la achizitia online TudorPh TudorPh As dori sa ma lamuresc cu privire la cumparaturile online. Doresc sa achizitionez anumite lucruri prin intermediul unui magazin online din UK (UE) si desi la ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Tva cumpărături china johnnyrey johnnyrey Bună ziua. Vă rog să mă ajutați prin a-mi spune care este valoarea cumpărăturilor din China, de exemplu, pentru care nu se plătește TVA. Mai bine ... (vezi toată discuția)