avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere chemare in judecata ,in vederea evacurii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere chemare in judecata ,in vederea evacurii silite

Buna seara ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de cerere de chemare in judecata pentru evacuarea silita a unor persoane care locuiesc abuziv in casa cumparata de mine?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:25, 27 Ianuarie 2011
pt a va redacta cererea, trebuie sa mergeti la un avocat sa va vada actele, n-o rezolvati pe forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Executarea unei sentinte judecatoresti cand se face? laurentiuion laurentiuion Cand se pune in aplicare o sentinta judecatoreasca data de instanta fiind vorba de o ordonanta presedintiala? s-a facut recurs la aceasta hotarare este data ... (vezi toată discuția)
Chiatanta de mana renami renami Buna seara! Sunt noua pe aici si as vrea sa-mi suneti daca pot face ceva. Am o garsoniera cumparata cu o chitanta de mana, am lasat pe cineva sa locuiasca ... (vezi toată discuția)