avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... percehzitie vs control
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

percehzitie vs control

care e diferenta dintre a perchezitiona si a controla o persoana ?
Cel mai recent răspuns: vsu , utilizator 01:31, 28 Ianuarie 2011
Cred ca e o intrebare la care nu va poate raspunde multa lume... Puteti si Dvs. sa banuiti/intuiti diferenta.
E ca si cum as spune ca "eu cred!". In cine cred? In Dumnezeu? Sau in ceva similar ? (astazi au venit niste iehovisti la usa mea care spuneau ca are importanta religia in care crezi). In judecator/avocat?
Nici dex-ul nu va poate da o explicatie foarte clara.

Intuitiv vorbind, perchezitionez pe cel care il banui ca are motive sa ascunda ceva, dar am si hartie sa fac acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dumnezeu vs stiinta Florin Cioca Florin Cioca Intr-o sala de clasa a unui colegiu, un profesor tine cursul de filosofie… Sa va explic care e conflictul intre stiinta si religie… Profesorul ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre "a avea" o religie si "a nu avea" trope_doi trope_doi M-am gandit la acest subiect citind status-ul utilizatoarei [b]gi_jane2[/b] (pentru care am tot respectul) din 23 Septembrie a.c.: [i]Daca oamenii sunt atat de ... (vezi toată discuția)
Juramantul cu mana pe cruce, avertisment ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua, In care cod civil,penal sau oriunde in legislatie scrie ca o persoana e obligata sa jure cu mana pe cruce ca v a spune adevarul si numai ... (vezi toată discuția)