avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sex cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sex cu o minora

am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am obligato.. nu am amenintato.... si m-am despartit d ea... pentru ca ea a vrut sa fie cu altcineva.

acum.. mama ei.. a descoperit acest lucru si ma ameninta..#-o ca ma baga la puscarie ..cu pretextul ca gen.. as fi violato.. sau as fi facut sex cu ea..(fiind minora)...

vreau si eu daca se poate.. niste raspunsuri.....:(:(

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionutz88 , utilizator 19:31, 10 Septembrie 2012
As dori sa mai completez cu un amanunt, legat de ultima dumneavoastra intrebare. Desigur ca, daca se va formula o plangere penala impotriva dumneavoastra, sub aspectul savarsirii uneia dintre aceste infractiuni, in functie de strategia procesuala abordata, se va administra un probatoriu.
In ipoteza in care nu veti recunoaste ca ati intretinut relatii sexuale cu partea vatamata, aceasta va trebui sa dovedeasca, prin orice mijloc de proba, cele sustinute in cuprinsul plangerii penale.
Prezumtia de nevinovatie va este garantata de Constitutie, dar este si un important principiu al dreptului procesual penal.
Ce varsta aveti dvs si ce varsta avea minora cand ati avut primna data raporturi intime cu aceasta ?
eu aveam 21 ea 15..si totul s-a intamplat de buna voie... + ca sa intamplat la ea acasa...cand erau toti membrii familiei.....

si nu am fortato niciodata sa intretina relatii sexuale cu mine.....

si oricum nu am cum sa nu recunosc ca am intretinut relatii sexuale....

si acum mama ei vrea sa discutam ca si cum ar fi o intelegere amiabila ca sa nu ma bage pe mine la puscarie.....
Atata timp cat raporturile sexuale au fost liber consimtite,atata timp cat acestea nu au avut loc ca urmare a unei promisuni de casatorie sau nu au avut loc in prezenta unor alti minori,nu aveti de ce sa aveti probleme.
Minora depasise varsta de 14 ani la data primului raport sexual.
In mod normal daca fata declara adevarul la cercetari,se va dispune scoaterea dvs de sub urmarirea penala.
IDinu a scris:

Buna ziua,

buna ziua,as dori si eu un raspuns urgent va rog, am 22 ani si o singura data am facut dragoste cu prietena mea de 15 ani jumate,mama ei stie si nu a insinuat nimic,dar tatal ei este foarte gelos,agresiv,violent si 100% va face plangere,ca il stiu,nu are nimeni dovada ca sa intamplat ,sunt doar vorbe sau presupuneri,si ea poate zice la politie dc o rog sa nege ca si mine,
Daca a fost de bun acord si are aprope 16 ani desi pare de 17ani ,18,si a fost cu acordul ei,de fapt ea a dorit asta,a zis ca crea sa-mi faca o surpriza ca vrea sa vada cum este.mama ei e friga sa nege daca afla, Eu ce pot pati?? pot fi condamnat? si dc da se poate lua cu suspendare,va repet tatal ei este de neclintit in asemena lucruri,mama ei oricum vrea sa se desparta de el.VA ROG DIN SUFLET UN RASPUNS CONCRET SI DIRECT SA STIU CE SA FAC..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare foarte importanta - sex intre minori, consecinte legale razvii96 razvii96 se poate baga in puscarie un baiat de 17 ani ca a facut sex cu fata de 15 ani? Eu sunt acela, dar ea a vrut, a venit la mine si a zis ca vrea sa facem sex, si ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? onofrei112 onofrei112 As dori si eu sa stiu daca eu am 16 ani iar iubita mea are 24 iar amandoi suntem de acord cu relatia adica fara santajuri sau altele este conrupere de minori ... (vezi toată discuția)
Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)