avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tatal meu a decedat de curand....ma intereseaza daca bunicul meu are vreun drept la apartamentul care era pe numele tatalui meu inainte sa moara
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 13:56, 28 Ianuarie 2011
Nu, fiindca exista descendenti ai defunctului.Doar daca nu ar fi fost descendenti.
Bunicii nu mai pot avea drepturi
dar eu sau mama putem avea vre-un drept la mostenirea din partea bunicului daca tata a decedat?
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
RobyRms, utilizator
Dvs.da, fiindca dvs. il veti reprezenta pe defunctul dvs. tata.Deci veti culege mostenirea care i s-ar fi cuvenit lui.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
ContSters181996, utilizator
bunica mea nu mai traieste iar bunicul meu vrea semnatura de la mama ca nu vrea nimic din casa ....bunicul vrea sa ii dea casa lui matusa mea...fara semnatura noastra poate sa faca asta?

Alte discuții în legătură

Mostenire astridamel astridamel O bunica , fiind bolnava , a facut certificate de mostenire asupra case I , celor 2 fii ai ei, dintre care unul a decedat,, cel decedat divortase si A ramas ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am?-mostenire ella_camy ella_camy Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul pe care am sa-l descriu. Parintii mei, au stat in aceeas ... (vezi toată discuția)