avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... reziliere contract APDRP Masura 112 si restituire avans
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

reziliere contract APDRP Masura 112 si restituire avans

A fost incheiat un contract pt. Masura 112 - APDRP, pentru intocmire si depunere documentatie.Insa, timp de 1 an de zile, desi documentele necesare au fost trimise, societatea nu a depus nici un proiect, nu a intocmit proces verbal pentru actele primite si nu a atasat nici un grafic de prestari servicii care trebuia acceptat si de noi.

Cum fac sa- recuperez avansul achitat? O notificare de reziliere contract pentru neindeplinirea oibligatiilor contractuale si solicitare de restituire avans, sau invitatie la conciliere? Desi nu vrem sa mai continuam cu societatea respectiva.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lemontee , utilizator 21:24, 3 Februarie 2011
Cititi cu atentie prevederile contractului semnat si, daca nu exista nici o clauza referitoare la suma achitata cu titlu de avans, sau/si daca nu aveti nici un pact comisoriu, de exemplu, notificati rezolutiunea pentru neexecutarea contractului si invitati la conciliere societatea care nu si-a indeplinit obligatiile contractuale.
Solicitati si daune-interese-dupa caz.
Va multumesc pt. raspuns. Singura clauza referitoare la avans este ca, in cazul rezilierii, se vor achita toate cheltuielile pana la acel moment.

Dar acum problema este alta. I-am facut notificarea de reziliere, am trimis-o prin curier cu confirmare de primire, insa refuza sa o primeasca. Este in regula sa-i trimit notificarea prin mijloace electronice, deoarece nu cred ca are nr. de fax.
Cum sa procedez? Sau sa trimit notificarea prin intermediul unui executor judecatoresc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere aartist aartist Buna-ziua, Contractul incheiat prevede \"Prezentul contract încetează la cererea uneia dintre părţi pentru neexecutarea obligaţiilor de către cealaltă ... (vezi toată discuția)
Pactul comisoriu roxana_cehan roxana_cehan Potrivit noului Cod Civil, pactele comisorii mai pot fi de patru feluri? (vezi toată discuția)
Diferenta intre pact comisoriu expres de gradul iv si clauza compromisorie de gradul iv billabong billabong va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pactul comisoriu expres de gradul IV e aclasi lucru cu clauza compromisorie de gradul IV..daca nu,care-i diferenta ... (vezi toată discuția)