avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... demisie la zi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

demisie la zi

lucrez la o institutiea statului R.functionar public, ni sa adus la cunostinta ca in urma concedierilor de anul trecut nu ne vor aproba DEMISIA la zi pe motiv ca nu vrea primarul.spun ei ca trebuia sa fi plecat in vara nu sa i incurcam acum
:((X-(
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:51, 28 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Demisia este un act unilateral , care nu trebuie motivata si nici aprobata . Trebuie insa respectat termenul de preaviz prevazut de lege ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire asupra demisiei Lidia_06 Lidia_06 Daca mi-am dat demisia, in cat timp pot reveni asupra ei ? Care este reglementarea legala in acest sens? (vezi toată discuția)
Ce pot face in caz de seful nu imi accepta demisia si ma obliga cu amenintari sa raman la munca Alisa29 Alisa29 Buna ziua. Am o problema cu locul de munca,mi.am dat demisia pe 1 aprilie (din motive atat personale cat si medicale)si sefu meu nu mi.a acceptat nimic ci a ... (vezi toată discuția)
Revenire asupra deciziei de a demisiona loredanastiuca loredanastiuca Doresc sa stiu daca se poate reveni dpdv legal asupra deciziei de demisie! Acest lucru este posibil numai cu acordul angajatorului, sau si fara acordul lui din ... (vezi toată discuția)