avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale depunere declaratii la ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

depunere declaratii la ORC

O firma din 2008, nelucratoare de la infiintare, a depus declaratiile pe proprie raspundere ca nu a desfasurat activitate numai la fisc.
Ce trebuia depus si la reg. com., pentru ca a venit sentinta de dizolvare?
Sunt in termen, inca nu s-a publicat la M.of, dar la recurs va trebui sa fac dovada ca am depus situatia financiara si la ORC.
Intrebare: daca nu am desfasurat nici o activitate, nu am bilant, ci numai acele declaratii inregistrate la fisc, ce va trebui sa depun acum la ORC pentru a sterge mentiunea de radiere?
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
zallyna, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:26, 28 Ianuarie 2011
Trebuia sa inscrieti suspendarea activitatii societatii si la registrul comertului conform art. 237 alin. 2. Incercati sa depuneti acele declaratii de inactivitate vizate de fisc la registrul comertului. Solicitati un certificat constatator in care sa apara la sectiunea ,, situatii financiare" ca s-a depus situatia financiara pe anul 2008 de care o sa va puteti prevala la recurs. BAFTA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepera activitatii unei firme... vsadovici vsadovici buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. este vorba de o SC....SRL, infiintata in iunie 2008, care are Certificat Constatator de la ORC, precum ca ... (vezi toată discuția)
Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma pentru nedepunerea bilantului 3 ani la registrul comertului. help! ContSters139294 ContSters139294 Buna ziua, In dec. 2005 am infiintat un srl cu asociat unic pe care am \"abandonat-o\" in voia sortii luna urmatoare. Firma nu a vandut nimic si nu are ... (vezi toată discuția)