avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie conform noii legi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie conform noii legi

Va rog sa imi dati si mie un raspuns :
Ma numesc Chirita Sandu si sunt nascut pe data de 16.07.1953 si am lucrat 35 ani din care 25 ani grupa II . Conform legii unitare a pensiilor 263/2010, imi puteti spune cand pot sa ies la pensie anticipat. Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:29, 28 Ianuarie 2011
Limita de varsta la 59 ani si 6 lnui,reducere de 5 ani si 6 luni din 65.Pensia anticipata nu mai prezinta importanta fiind la 60 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare matachestefan matachestefan Buna seara! Ma numesc Matache Stefan ,am 58 de ani si 6 luni.Am lucrat 41 de ani dintre care 27 de ani si 4 luni in grupa a II-A (100%).As dori sa stiu cand ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare pentru urmatoarele persoane: MihaiDamas MihaiDamas 1. Barbat, nascut in august, anul 1952, intrat in campul muncii in august, anul 1974, 3 ani facultate inainte de cartea de munca, castig 3,5 ani in grupa ... (vezi toată discuția)
Cind ies la pensie ? viomitrea viomitrea Buna ziua, Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954. M-am angajat incepind din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41 de ani din ... (vezi toată discuția)