avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bonuri de combustibil;deducere de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bonuri de combustibil;deducere de TVA

Sunt administrator de SRL si vreau sa va intreb daca de la 1 ianuarie 2011 mai pot deconta TVA din bonurile de benzina ce apartin alimentarilor celor doua masini in leasing pe firma.Multumesc anticipat si astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: iulidiv , utilizator 12:02, 31 Ianuarie 2011
se poate insa cu respectarea limitei.
pentru ce folositi masinile
Nu stiu despre ce limita este vorba, daca ma puteti ajuta cumva?
Firma are ca activitate productie si comert si folosesc masinile la aprovizionare materiale,consumabile,obtinerea de noi contracte si altele si la comercializarea produselor noastre,adica fac livrarea la firmele clientilor nostri.
legea este stricta
sunt mentionate in codul fiscal exact cele pentru care se deduc acum
vedeti pe anaf.ro

Alte discuții în legătură

Curatare utilaj cu gheata carbonica 1Octavian 1Octavian Buna dimineata! Va rugam sa ne comunicati daca putem folosi lacatusul mecanic pentru activitatea de sablare a utilajelor cu gheata carbonica sau ... (vezi toată discuția)
Ma acuza de furt si nu imi da salariu corinaitaly26@yahoo.it corinaitaly26@yahoo.it Multumesc ptr raspuns!mai am o intrebare....ieri pe la pranz mi-a trimi sefu un sms pe tel in care spunea a ma duc la politie la comandant.....nu m-am ... (vezi toată discuția)
Dividende martady martady va rog daca ma poate ajuta cineva: pentru plata a 12000 lei dividente din cont 117\\"profit nerepartizat\\", in conditiile in care actioarul nu are alte ... (vezi toată discuția)