avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale refacturare impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

refacturare impozit

Societate noastra a inchiriat o cladire unei firme. Aceasta are prevazuta in contract obligatia de a suporta impozitul pe cladire si teren.
In calitate de proprietar societatea primeste instiintarea de la DITL cu privire la valoarea impozitului si tot societatea il plateste.As vrea sa stiu, cand refactrez firmei chiriase impozitul adaug sau nu TVA?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 14:47, 28 Ianuarie 2011
Conform contractului, ipozitele pe teren si cladire sunt cheltuieli ce se recupereaza si nu cuprind TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli de intretinere pentru spatiu inchiriat alina240 alina240 Buna ziua Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de PJ am inchiriat o cladire de la o persoana fizica, pe baza de contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Chiriasul persoana juridica plateste impozit pe cladire? dornseiff dornseiff Buna ziua, Societatea noastra are inchiriate 3 birouri in cladirea in care isi desfasoara activitatea alte doua firme. Sediul firmei noastre este inregistrat ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri persoane juridice Adela Miklos Adela Miklos In cazul in care o persoana juridica inchiriaza un spatiu (cladire) de la o persoana fizica si aduce imbunatatiri cum ar fi :instalatii electrice, centrala ... (vezi toată discuția)