avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... termen somatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

termen somatie

Buna ziua. Am facut o somatie de plata in instanta dar am primit ca si prim termen data de 01.06 2011 ....e normal asa ceva?.....Am inteles ca somatiile de plata se rezolva mai repede . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: angela. , utilizator 08:39, 31 Ianuarie 2011
normal nu este insa acesta este sistemul judiciar, aglomerat.
termenul acordat este pentru dezbateri, executarea succede etapei finale a procesului intentat prin cererea de chemare in judecata, avand obiectul mentionat.
Dar daca as vinde contractul pana la acea data (la termenul stabilit de instanta). E ceva legal daca notific persoana respectiva inainte de a face acest lucru? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuielilor de judecata inainte de finalizarea judecatii ciurli_si_burli ciurli_si_burli Este legal ca inainte de finalizarea unui proces penal, ca inculpatul sa primeasca somatie de la ANAF, cu termen de 15 zile pentru plata sumei, iar in caz de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am inteles ca incepand cu 01.02.2013 se abroga Ordonata nr. 5/2011 privind Somatia de plata. In cazul in care am un client, persoana juridica, ... (vezi toată discuția)
Factura eronata, obligat sa platesc roaming cu quatar desi eu nu am parasit romania ionut_ramneantu ionut_ramneantu Buna ziua, Am o situatie care intr-o tara civilizate poate fi doar amuzanta (desi probabil ca ea nu ar exista) , am un contract cu RDS pt telefonie mobila ... (vezi toată discuția)