catalinpituc a scris:
Salut. Zicea cineva mai devreme ca de la aceasta a 2-a proba nu poti iesi, la final, cu testul deoarece cuprinde intrebarile pretestate.
Ok. Si atunci, eu cum o sa mai imi fac, macar asa de control, o statistica, o idee a raspunsurilor ce le voi da. Nu ma duce mintea ca la iesirea de la proba, la verificarea baremului sa imi fac, din minte, o idee clara a raspunsurilor ce le voi da.
La proba de drept am reusit sa pun raspunsurile cat de cat pe foile cu subiecte, dar acum daca nu pot face acest lucru, iar o sa am o gramada de banuieli, la fel ca la prima proba. "Ba, da parca la intrebarea 33 am pus C, nu B, da parca si la 70 am pus D nu A. As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate de a ne nota undeva raspunsurile corecte. Ca daca pe subiecte nu se poate, teza o predai iar ciorna la fel, nu vad unde am putea face o asemenea notare.
Da exista o posibilitate: fiecare candidat va primi o coala alba de hartie pe care va putea sa isi treaca raspunsurile pe care le-a bifat, astfel incat sa poti sa iti calculezi punctajul cand se afiseaza baremul de corectare. Nu poti iesi cu foile pe care sunt trecute subiectele deoarece pe aceste foi sunt trecute si intrebarile pretestate, iar acestea trebuie sa ramana secrete, pentru ca la urmatoarele examene se poate ca intrebarile pretestate de acum sa fie intrebari punctate.