avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
eu am dat si in iarna rationamentul. o sa fie cam 60 in primele 2 ore si 60 in urmatoarele 2. am apucat sa trec peste toate intrebarile dar am gresit 30% din ele. nu mai tin minte daca ne au dat grilele. oricum cert este ca in doua ore trebuie sa faci 60 de intrebari, nu 50.
Salut. Zicea cineva mai devreme ca de la aceasta a 2-a proba nu poti iesi, la final, cu testul deoarece cuprinde intrebarile pretestate.
Ok. Si atunci, eu cum o sa mai imi fac, macar asa de control, o statistica, o idee a raspunsurilor ce le voi da. Nu ma duce mintea ca la iesirea de la proba, la verificarea baremului sa imi fac, din minte, o idee clara a raspunsurilor ce le voi da.

La proba de drept am reusit sa pun raspunsurile cat de cat pe foile cu subiecte, dar acum daca nu pot face acest lucru, iar o sa am o gramada de banuieli, la fel ca la prima proba. "Ba, da parca la intrebarea 33 am pus C, nu B, da parca si la 70 am pus D nu A. As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate de a ne nota undeva raspunsurile corecte. Ca daca pe subiecte nu se poate, teza o predai iar ciorna la fel, nu vad unde am putea face o asemenea notare.
catalinpituc a scris:

Salut. Zicea cineva mai devreme ca de la aceasta a 2-a proba nu poti iesi, la final, cu testul deoarece cuprinde intrebarile pretestate.
Ok. Si atunci, eu cum o sa mai imi fac, macar asa de control, o statistica, o idee a raspunsurilor ce le voi da. Nu ma duce mintea ca la iesirea de la proba, la verificarea baremului sa imi fac, din minte, o idee clara a raspunsurilor ce le voi da.

La proba de drept am reusit sa pun raspunsurile cat de cat pe foile cu subiecte, dar acum daca nu pot face acest lucru, iar o sa am o gramada de banuieli, la fel ca la prima proba. "Ba, da parca la intrebarea 33 am pus C, nu B, da parca si la 70 am pus D nu A. As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate de a ne nota undeva raspunsurile corecte. Ca daca pe subiecte nu se poate, teza o predai iar ciorna la fel, nu vad unde am putea face o asemenea notare.

Da exista o posibilitate: fiecare candidat va primi o coala alba de hartie pe care va putea sa isi treaca raspunsurile pe care le-a bifat, astfel incat sa poti sa iti calculezi punctajul cand se afiseaza baremul de corectare. Nu poti iesi cu foile pe care sunt trecute subiectele deoarece pe aceste foi sunt trecute si intrebarile pretestate, iar acestea trebuie sa ramana secrete, pentru ca la urmatoarele examene se poate ca intrebarile pretestate de acum sa fie intrebari punctate.
Sa inteleg ca foaia alba de care vorbesti este ciorna. Inseamna ca la a doua proba, ciorna poti sa o iei cu tine, spre deosebire de prima proba, cand a trebuit sa o predam. Mersi.
Da.
La acest examen se poate iesi cu ciorna, pe care ti-ai notezi raspunsurile pe care le-ai dat.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)