Magda M a scris:
counter a scris:
daca nu se aplica aceleasi incompatibilitati care se aplica magistratilor, ai putea sa iti mai iei un job. daca se aplica acele incompatibilitati, ai putea fi doar cadru didactic. programul nu este extrem de incarcat, insa timpul ti-l ocupa studiul individual pentru pregatire. asa zic auditorii de justitie.
Am inteles... eu trebuie sa il aduc si pe fiul meu in Bucuresti..asa ca va trebui sa gasesc o solutie...in primele luni de INM..
daca fiul este deja la scoala/ gradinita, parerea mea e ca nu ar trebui sa ii stricati rostul pentru cele 9-10 luni cat veti locui in bucuresti (in eventualitatea in care v-ati intoarce pt practica in localitatea de "origine" si daca aveti pe cineva apropiat care sa se ocupe de el cu aceeasi grija ca si dumneavoastra)- dar sunt sigur ca dumneavoastra stiti mai bine decat mine.
ca un fapt divers- un zvon ce circula prin bucuresti- ar exista pe rol un proces prin care auditorii de justitie cer sa le fie recunoscute aceleasi drepturi ca si judecatorilor stagiari (deci bursa aproape dubla). repet. aceasta informatie trebuie privita cu scepticism.