Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
La mine, acum ceva ani cand m-am angajat ca si grefier, la fel, au venit la vecini sa ma verifice. Acum, dupa modificarea din aprilie-mai a regulamentului, tu trebuie sa iti probezi buna reputatie prin prezentarea unei adrese emisa de conducerea ultimului loc de munca, in sensul lipsei sanctiunilor disciplinare, a sanctiunilor administrative aplicate in penal, sau a unei caracterizari de la unitatea de invatamant, daca nu ai fost incadrat in munca.
Asta cu vecinii, din punctul meu de vedere nu ii OK. Si nu cred ca ar putea fi vreo persoana respinsa pe buna reputatie doar pe considerentul ca nu raspunde la salutul vecinilor.