avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
catalinpituc a scris:

Counter, pot sa te intreb ce coeficient ai aplicat de ti-a iesit salariul ala de 1.300 lei. Si din ce lege l-ai luat. Nu de alta, dar eu am calculat raportat la Legea 284/2010, desi pe fluturasul meu actual de salariu ii indicata legea 330/2009, care ii abrogata in prezent. Nu stiu dupa care lege de salarizare sa ma iau sa imi pot face o idee de cum ma voi descurca in viitor.

Bursa e 1262 net in anul I si nu se aplica sporul de vechime, abia in stagiatura se va lua in considerare.

Cu privire la cazarea in camin, va sfatuiesc pe toti sa faceti cerere, chiar daca sunteti ultimii din lista, n-aveti de unde sa stiti cati dintre cei din fata voastra vor renunta la camin.
In iarna a prins loc in camin si ultimul din lista, desi erau numai 40 locuri alocate, iar daca nu facea cerere, nu-l chema nimeni de acasa.
Succes!
ababa a scris:

nu de alta , dar miine vreau sa mi dau demisia, si ar fi un pic ilar sa raman in plop .....

Poti sa stai in concediu fara plata, iar demisia ti-o dai cu data validarii concursului de catre CSM.
Pentru cei care au intrebat de job> nu, nu aveti voie sa aveti o slujba in paralel cu INM-ul.
Si n-o sa aveti nici timp pentru asa ceva...:D
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
maxmara, utilizator
si cand crezi ca o sa se afiseze pana la urma rezultatele finale
?
ababa a scris:

si cand crezi ca o sa se afiseze pana la urma rezultatele finale
?

Rezultatele finale se vor afisa, probabil, pe 26 septembrie, asa cum scrie in anuntul concursului, iar validarea examenului spre sfarsitul lui octombrie, in cel mai bun caz.
Asa ca sa-ti dai demisia inainte de validare, mi se pare o nechibzuinta, cel putin..Incompatibilitatea intervine de la validare, nu de la data afisarii rezultatelor "finale"...
Maxmara..dar de unde stii ca esti incompatibil ca auditor si alt serviciu/functie? Nu vorbesc de situatia ca nu poti sa faci fata...

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)