Magda M a scris:
maxmara a scris:
ababa a scris:
nu de alta , dar miine vreau sa mi dau demisia, si ar fi un pic ilar sa raman in plop .....
Poti sa stai in concediu fara plata, iar demisia ti-o dai cu data validarii concursului de catre CSM.
Pentru cei care au intrebat de job> nu, nu aveti voie sa aveti o slujba in paralel cu INM-ul.
Si n-o sa aveti nici timp pentru asa ceva...:D
Cred ca ai dreptate...o sa-mi iau si eu concediu fara plata...
Sa inteleg ca tu esti deja in anul II?
Ca as mai avea niste nelamuriri:D..
-spre exemplu..daca trebuie sa vin o zi la mine in oras, sa imi dau demisia din job-ul actual sau sa rezolv o problema care necesita neaparat infatisarea...cum pot proceda? Trebuie sa obtin invoirea de la cineva..sau...?
-vacantele corespund ca si perioada cu cele studentesti?
Deocamdata...mai am vreo 10..:">
Multumesc!
Daca trebuie sa pleci o zi, vezi ce orar ai in ziua respectiva si te invoiesti direct la formatori, cam asta e practica.
Orarul se afiseaza vinerea pentru saptamana urmatoare, la inceput o sa fie un pic de balamuc, pentru ca veti fi programati la examinarea medicala si in ziua respectiva lipsiti motivat.
Vacantele nu corespund cu cele studentesti si nici cu cele scolare, din pacate.Sunt stabilite prin hotararea CSM, care aproba si planul de formare initiala.
Cu absentele e cam asa> la 8 absente chipurile te sanctioneaza, un seminar de civil/procedura dureaza 2 ore si jumatate, deci ai 2 absente si 1/2:D, iar seminariile la materii "ne-fundamentale" dureaza o ora si jumatate, deci ai 1 si 1/2 absenta...cursurile sunt de 2 ore, se tin doar la civil/proc civ/penal/proc pen si comercial.
Parca tu erai cu copilul de 8 ani..inteleg ca e deja la scoala, sfatul meu ar fi sa nu-i strici si lui rostul, mutandu-l dintr-o scoala in alta. Timpul trece relativ repede, pentru anul II n-ai nici o garantie ca vei prinde practica in Bucuresti si stagiatura idem si atunci ar insemna sa-l muti in fiecare an in alta scoala, ceea ce nu e indicat. Parerea mea, fiecare decide ce este cel mai bine pentru copilul lui.