avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
N-ai pentru ce. Intreaba tot ce te doare:), daca pot, incerc sa te lamuresc. Succes!
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
ContSters165442, utilizator
Planul de invatamant pt anul 1
Magda M a scris:

misala a scris:

stiu ca nu exista o reteta, vroiam doar sa stiu cum ati facut fata, cei care au serviciu, copii si alte obligatii, si cam cate luni sau ani v-ati pregatit
eu deocamdata am doar serviciu, si asa si mi se pare ff greu, cat despre ceva timp liber inainte de examen, sper sa-mi pot lua un concediu de 2-3 luni (anul asta nu mi-am luat concediu, ca sa il rezerv pt anul viitor), sper sa fie insa cu folos.
felicitari si mult succes!

Pentru mine a fost a doua incercare, am dat si in 2010 august.
Anul acesta am invatat cam 1-2 ore/noapte ( poate ceva mai mult in we) din ianuarie si pana la 17 iunie. Esentiala a fost perioada din vara, asa cum ti-am spus...
Spor!

merci mult, multa bafta in continuare
Eu m-am hotarat pt INM si am inceput sa invat mai serios la sfarsitul lui 2009.
Am avut aceeasi problema cu timpul, pentru ca am un job care imi ocupa 8 - 10 ore pe zi.
A fost cel mai bine sa invat 3 - 4 ore in fiecare dimineata. Este momentul in care e cel mai multa liniste si sunt odihnit. Asa ca invatam de la aprox ora 4 pana pe la ora 8, cand trebuia sa merg la munca.
Cred ca cel mai important e sa ai un program nu foarte sever, dar strict si de la care sa nu te abati nici macar in weekenduri sau sarbatori.

Cred ca am mai spus, dar dupa parerea mea, este mult mai eficient sa inveti constant 3 - 4 ore pe zi o perioada mai lunga de timp decat sa inveti in ultimele cateva luni cate 10 ore zilnic.

Am dat prima data in 2010 si am facut doar 59 de puncte, dar dupa inca un an parca materia era mult mai bine asezata.

Concediu nu am prea avut nici in 2009 si nici in 2010, pentru ca parca nu-mi permiteam sa-l consum pentru ceva personal, atata timp cat am si familie cu care mai trebuie sa petreci totusi cat mai mult timp posibil.

Mult succes.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)