avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
maxmara a scris:

ababa a scris:

si cand crezi ca o sa se afiseze pana la urma rezultatele finale
?

Rezultatele finale se vor afisa, probabil, pe 26 septembrie, asa cum scrie in anuntul concursului, iar validarea examenului spre sfarsitul lui octombrie, in cel mai bun caz.
Asa ca sa-ti dai demisia inainte de validare, mi se pare o nechibzuinta, cel putin..Incompatibilitatea intervine de la validare, nu de la data afisarii rezultatelor "finale"...

avand in vedere ca rezultatele de la rationament si interviu s-au afisat cu o zi inainte, presimt ca cele finale se vor afisa pe 25 :D
maxmara a scris:

ababa a scris:

nu de alta , dar miine vreau sa mi dau demisia, si ar fi un pic ilar sa raman in plop .....

Poti sa stai in concediu fara plata, iar demisia ti-o dai cu data validarii concursului de catre CSM.
Pentru cei care au intrebat de job> nu, nu aveti voie sa aveti o slujba in paralel cu INM-ul.
Si n-o sa aveti nici timp pentru asa ceva...:D

Cred ca ai dreptate...o sa-mi iau si eu concediu fara plata...
Sa inteleg ca tu esti deja in anul II?
Ca as mai avea niste nelamuriri:D..
-spre exemplu..daca trebuie sa vin o zi la mine in oras, sa imi dau demisia din job-ul actual sau sa rezolv o problema care necesita neaparat infatisarea...cum pot proceda? Trebuie sa obtin invoirea de la cineva..sau...?
-vacantele corespund ca si perioada cu cele studentesti?

Deocamdata...mai am vreo 10..:">

Multumesc!
misala a scris:

felcitari tuturor celor care au reusit, felicitari Patrick, Rino 83, Executron, Magda M, poate ne dati si noua cateva sugestii despre programul de invatat, cum v-ati structurat materia, si timpul, mai ales pt cei care mai au si serviciu,
bafta multa in continuare!
va multumesc mult

Ufff..daca iti povestesc despre timpul meu de invatat..ti se va parea ca exagerez...

Consider ca un factor important in chestia cu INM-ul este...MOTIVATIA ! Trebuie sa existe ceva care sa te puna in miscare, nu sunt retete general valabile de urmat...Apoi, repetitia, mama invatarii, iar 2 luni inainte de examen am stat aproape sechestrata in casa. Deci eu am avut nevoie de aceasta perioada in care nu prea am facut altceva decat sa invat ( fara job, fara copil, catel, etc...)

Succes!
eu m-as baga...eu sunt pe 185 cform tabelului...cu conditia sa nu dau mai mult de 2 luni avans...
Magda M a scris:

iar 2 luni inainte de examen am stat aproape sechestrata in casa. Deci eu am avut nevoie de aceasta perioada in care nu prea am facut altceva decat sa invat ( fara job, fara copil, catel, etc...)

Succes!

Cum ai reusit sa scapi de job timp de 2 luni? Eu mai mult de 3 saptamani nu am putut sa imi iau concediu inainte de examen... :( Au fost suficiente ca sa trec de grile, dar nu sa intru... (evident, invatatul nu s-a rezumat la cele 3 saptamani, asta ca sa nu fiu gresit inteleasa!)

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)