avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
salut
la anul dau prima data si deja ma sperie cand vad rezultatele voastre
am o intrebare pentru viitorii auditori
de ce au fost note mici la interviu anul asta?
ce a fost asa de greu la interviu fata de alti ani?
ce v-au facut acolo?
a
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
nimsoc, utilizator
paradyse a scris:

salut
la anul dau prima data si deja ma sperie cand vad rezultatele voastre
am o intrebare pentru viitorii auditori
de ce au fost note mici la interviu anul asta?
ce a fost asa de greu la interviu fata de alti ani?
ce v-au facut acolo?

Mie nu mi se par mici notele de la interviu...cred ca jumatate sunt peste nota 9...
Nu stiu ce "li s-a facut" celorlalti..eu ma stiu un pic agresiva...am mai si primit o speta la care nu am inteles ce am de raspuns...nu prea mi se legau frazele intre ele...deci era de asteptat sa iau nota mica (prin nota mica inteleg sub 9 :"> )

Ursuletz,
iti spun pe privat.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
Magda M, utilizator
felicitari tuturor! am o intrebare-imi poate spune cineva unde se vor desfasura cele zece zile de practica de la inceputul anului I ? la instantele de domiciliu? merci.
serpilian a scris:

felicitari tuturor! am o intrebare-imi poate spune cineva unde se vor desfasura cele zece zile de practica de la inceputul anului I ? la instantele de domiciliu? merci.

nu mai exista cele 10 zile de practica de la inceputul anului I.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)