avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie retinere permis

Ce sanse am daca depun o contestatie(judecatoria Cornetu-Ilfov) pt.retinere permis pt.neacordare de prioritate la pietoni?.In P.V. la martorul politiei este trecut proba video .Eu am un martor care a fost cu mine in masina .Cam cat dureaza procesul?.Cineva mi-a spus ca poate ajunge si la un an .:help:
Daca exista proba video, unde sunteti inregistrat neacordand prioritate de trecere la pietoni, sansele sunt zero.
Da, poate ajunge si la un an.
Interventie moderator Pentru a posta noi intrebari in acelasi topic, folositi butonul "raspunde" (albastru, dreapta, jos).
Multumesc, o seara buna,

Gabriela Pintea

bob111 a scris:
Si daca nu exista proba video ce sanse sunt?


sbk_77 a raspuns:
In opinia mea sansele sunt minime.
Este dreptul dvs.legal ca in termen de 15 zile de la semnarea/primirea la domiciliu a procesului verbal sa formulati contestatia la judecatoria competenta teritorial.
Sanse nu exista pentru ca indiferent ce ati dori dvs .sa declare martorul pe care l-ati propune ,el nu poate contrazice o inregistrare video

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto suspendat - unde contest procesul verbal? cobzaru dorel cobzaru dorel Mi s-a ridicat permisul pt o luna de zile in urma neacordarii de prioritate la trecerea de pietoni. unde pot merge si eu sa depun o contestatie? (vezi toată discuția)
Retragerea demisiei in 24 de ore ionela12 ionela12 aseara am fost fortat de un sef sa-mi dau demisia si am acceptat din anumite motive iar astazi am formulat o cerere pt retragerea demisiei ce credeti e ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensia de invaliditate - e posibil? ContSters201858 ContSters201858 buna ziua,as dori sa stiu daca am de platit la administratia financiara cheltuieli de judecata din perioada2007-2009este posibil sa m-i se puna poprire pe ... (vezi toată discuția)