avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retragerea demisiei in 24 de ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retragerea demisiei in 24 de ore

aseara am fost fortat de un sef sa-mi dau demisia si am acceptat din anumite motive iar astazi am formulat o cerere pt retragerea demisiei ce credeti e valabila cererea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 1 Februarie 2011
numai daca va fii acceptata!
Numai daca seful dvs.va dori sa o ia in seama.
Interventie moderator Pentru a posta noi intrebari in acelasi topic, folositi butonul "raspunde" (albastru, dreapta, jos).
Multumesc, o seara buna,

Gabriela Pintea

ionela12 a scris:
dar o cale de atac deoarece am fost fortat ba chiar amenintat de el
Da exista cale de atac in instanta dar trebuie sa aduceti dovezi pertinente.
Le aveti; eu nu cred ca ati fost inspirat/a la momentul acela sa le pregatiti.
ionela12 a scris:

aseara am fost fortat de un sef sa-mi dau demisia si am acceptat din anumite motive iar astazi am formulat o cerere pt retragerea demisiei ce credeti e valabila cererea


1. Demisia nu mai poate fi revocată după ajungerea ei la cunoştinţa angajatorului, decât cu acordul expres sau chiar tacit, dar neechivoc, al angajatorului.

2. Daca angajatorul nu este de acord cu revocarea demisiei dvs, atunci trebuie sa contestati in instanta decizia de incetare a c.i.m. si sa probati ca ati fost fortata sa va dati demisia.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Recurs adlala adlala Buna seara, Am facut recurs impotriva unei Hotarari judecatoresti pentru ca nu mi s-a dat castig de cauza dar mi s-a dat dreptul la recurs.Am inaintat ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca getageta getageta Ce trebuie sa fac daca angajatorul la care am lucrat 5 luni si 8 zile si mi-am dat demisia refuza sa-mi plateasca 13 zile lucratoare si 9 zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine grupa de munca de la o unitate inchisa nlugusteru nlugusteru as vrea sa imi spuneti cum potoptine o adeverinta de grupa de la o unitate inchisa totodata avind si arhiva arsa.vreau sa spun ca-ci in cartea de munca am ... (vezi toată discuția)