avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie maternitate

buna seara va rog sa imi spuneti daca sunt in concediu de maternitate si copilul implineste un an se poate sa sa iasa in maternitate mama mea? eu vreau sa ma intorc la lucru si nu as lasa copilul pe mana oricui, avem si acelasi domociliu
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:47, 28 Ianuarie 2011
1. Confundati concediul de maternitate cu conceiul de crestere a copilului (CCC) pana la 2 ani.
2. In concediu de maternitate (sarcina si lauzie - 126 de zile) nu poate fi decat mama copilului.
3. In CCC pana la 2 ani poate fi mama sau tatal copilului, in nici un caz bunica lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de acordare a concediului de maternitate si concediul de crestere a copilului OanaHalalaie OanaHalalaie Buna ziua! Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog. Se poate ca sa intru in concediu de maternitate, sa efectuez cele 126 de zile ,apoi sa ma intorc o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil,concediu tata marciuca marciuca Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspun.am optat pentru concediu maternitate 1 an.micutul implineste 1 an pe data de 15 iulie.la locul de munca am anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca din ccc ionny-ionela ionny-ionela doresc sa stiu daca pot sa ma intorc la munca inainte de inplinirea copilului 2 ani si daca mai benificiez de prenatal (vezi toată discuția)