avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcerea la munca din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcerea la munca din CCC

doresc sa stiu daca pot sa ma intorc la munca inainte de inplinirea copilului 2 ani si daca mai benificiez de prenatal
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:00, 10 Aprilie 2013
1. Concediul prenatal este parte componenta a concediului de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).

2. Dvs. sunteti acum in concediu crestere copil (CCC) pana la 2 ani.

3. - Puteti sa reluati activitatea oricand, vi se suspenda plata indemnizatiei pentru CCC si veti primi stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
- De asemenea puteti sa intrati din nou in CCC pana implineste acesta 2 ani.

4. La ce va referiti cand spuneti ca vreti sa beneficiati de concediu prenatal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi chemata de catre angajator sa reiau activitatea in timp ce sunt in ccc? evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Sunt in concediu de maternitate de 9 luni copilul meu avand 10 luni(o luna am stat in postnatal) si acum m-au sunat sa ma intorc la servici in ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu prenatal si vreau sa ma intorc la locul de munca predacorina predacorina buna ziua. am si eu o intrebare, sunt in concediu prenatal si vreau sa revin la locul d munk mentionez insa k copilul are 6 luni si jumatate iar indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Drepturi de acordare a concediului de maternitate si concediul de crestere a copilului OanaHalalaie OanaHalalaie Buna ziua! Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog. Se poate ca sa intru in concediu de maternitate, sa efectuez cele 126 de zile ,apoi sa ma intorc o ... (vezi toată discuția)