buna ziua. am si eu o intrebare, sunt in concediu prenatal si vreau sa revin la locul d munk mentionez insa k copilul are 6 luni si jumatate iar indemnizatia pt crestere copil am facut-o pana c copilul implineste 2 ani cum procedez pentru a ma intoarce la locul de munca. va multumesc
1. Concediul prenatal face parte din concediul de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).
2. Din ce spuneti aici dvs. sunteti in concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani.
3. - Puteti sa reluati activitatea oricand doriti dvs.
- Se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC si veti primi salariu pentru munca depusa.
4. - Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
- Puteti sa reluati activitatea si inainte de a implini copilul 1 an dar stimulentul de insertie il veti primi dupa ce implineste copil 1 an.
Indemnizatie ccc
alinadinca
buna ziua, as vrea sa stiu daca indemnizatia se plateste de la terminarea concediului postnatal sau de la data depunerii dosarului, a durat mai mult decat ma ... (vezi toată discuția)