avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii asociat unic fara venit, dar coasigurat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii asociat unic fara venit, dar coasigurat

Buna ziua,

un asociat unic la o microintreprindere a primit de la CAsa de Sanatate ca trebuie sa plateasca din urma, inclusiv majorari, o anumita suma. El este coasigurat. Si nu are dividende sau alte venituri. Care este baza legala prin care i s-a stabilit plata, daca el este totusi coasigurat, chiar la fima lui?
Cel mai recent răspuns: mihaelaaonei , utilizator 12:12, 2 Februarie 2011
nimic???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende - impozit szleventee szleventee Buna, Am inteles ca intr-o firma platitoare de impozit pe venit, in total dividendelor se aplica un impozit de 2%(imp. venit)+16%(imp. dividende). Este ... (vezi toată discuția)
Actionar dacia - pensionar, dator la fisc desi nu a primit un leu dividende in viata lui byrev byrev Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)
Contributie cass caraman_gabi caraman_gabi Mama mea are actiuni dobandite in cadrul Programului de privatizare in masa. Este pensionara si intre anii 2003-01.07.2006 a fost si angajata. A primit ... (vezi toată discuția)