avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru

Buna seara,

Daca poate cinva sa ma sfatuiasca ce sa fac.

In aprilie 2008 am facut actele la casa(mostenire).
In anul 2010 (octombrie) am platit 850 ron sa se faca intabularea la casa.
Acum!!!!
Mi s-a spus ca la dosar este alt plan la casa deoarece ei nu au mai vent la fata locului.
Ce pot sa fac.
Multumesc.
O zi buna,
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 08:27, 29 Ianuarie 2011
Care este real? cel pe care l-ati depus dvs. sau cel aflat la dosarul lor? daca nu va intelegeti cu ei faceti o actiune in instanta - actiune in constatare - unde pe langa amplasamentul real sa se stabileasca si obligarea Oficiului de cadastru si publicitate imobiliara sa intabuleze imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de amplasament gresit intocmit marysa marysa Am cumparat o casa, in luna mai a acestui an, avand si un planul de amplasament pentru incheierea actelor. Pe acel plan nu erau trecute dimensiuni, ci doar ... (vezi toată discuția)
Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)