avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Ce banci dau credite cu minimul de 3 luni lucrate?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Ce banci dau credite cu minimul de 3 luni lucrate?

Am nevoie de putin ajutor inainte de a vizita bancile din oras. Vreau sa fac un credit de nevoi personale in valoare de 7000 RON fara ipoteca, in luna Martie acestui an voi implini cele 3 luni de munca cu toate actele in regula. Precizez ca este prima angajare, pana acum n-am mai avut carte de munca.
Deci, ce banci ma sfatuiti sa vizitez in prim plan?
Multumesc anticipat, Adriana.
Este putin probabil sa gasiti o astfel de banca. Nu va ramane decat sa faceti cate o aplicatie online si primiti raspunsul acasa, daca nu vreti sa va deplasati la fata locului
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
Georgeta Anghel (Rusu), Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de exceptie cu o banca de prestigiu ContSters88537 ContSters88537 Am solicitat in februarie 2009, un card de credit la o banca de renume, cu filiala in Bucuresti, in centru. Am dat peste o angajata care mi-a zis ca nu-mi iese ... (vezi toată discuția)
Intrebare poprire ContSters412330 ContSters412330 Buna ziua. Am si eu o problema legat de o poprire pe salariu. Am luat in 2008 un credit de la o banca. unul imobiliar si unul de nevoi personale. In anul 2013 ... (vezi toată discuția)
Comision de urmarire caradis caradis Buna seara. Am doua credite la o banca. Unul cu ipoteca altul de nevoi personale. Acum o saptamana m-a contactat executorul , m-am deplasat la el si am facut ... (vezi toată discuția)