avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă jurisprudenta raspundere medici
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

jurisprudenta raspundere medici

buna,
ati putea sa ma ajutati sa gasesc ceva jurisprudenta care implica medici, clinici private, raspunderea civila, penala sau disciplinara a medicilor?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 29 Ianuarie 2011
Malpraxisul medical: oportunitate sau realitate? – Raluca Mihaela Simion
este o carte excelenta , scrisa de o prietena, pe intelesul tuturor
va multumesc..
Nu va trebuie carti sau jurisprudent deocamcata. Am avut procese si arbitraje cu medici. Deocamdata totul se musamalizeaza la nivelul Colegiului Medicilor. Aproximez ca intr-0un an s-ar merita o speciaizare pe acest domeniu. Nu acum.
M-am uitat peste cuprinsul cartii, am gasit-o pe net si mi-o voi achizitiona. Dar as dori mai multa jurisprudenta, actiuni, hotarari, cum se formuleaza... Sunt un consilier juridic debutant, si imi trebuie mai multe informatii in domeniu :D
Informatii despre Malpraxis gasiti si aici ::

Malpraxis medical. Durata procesului. Respectarea integritatii fizice. Hotararea CEDO in cauza Codarcea vs. Romania
[ link extern ]

Malpraxisul medical. Particularitatile raspunderii civile medicale
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica judiciara - infractiuni informatice m.geta m.geta Buna ziua. Va rog daca ma poate ajuta cineva sa ma sfatuiasca unde sa caut practica judiciara cu privire la infractiunile informatice? Va multumesc (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experiența cedo Mihaela Baicu Mihaela Baicu Am nevoie de un avocat cu experiența CEDO, dosarul meu este, civil pe litigii de munca. Pe cine îmi recomandați, va rog! (vezi toată discuția)
Malpraxis TudorGhitoc TudorGhitoc Buna ziua, as dori sa cer niste informatii despre procedura de a da un medic in judecata pentru malpraxis. Am avut o interventie chirurgicala estetica in ... (vezi toată discuția)