in data de 10.01.2011 am primit un act aditional de schimbare a functiei, urmand sa-si produca efectele din 01.11.2010, pe care l-am semnat in 18.01.2011, mentionez ca nu am fost instiintata in nici un fel . in data de 24.01.2011, in sedinta am fost anuntata ca voi fi disponibilizata deoarece se desfiinteaza postul meu si al altor 20 de persoane.tot in 24.01.2011 am primit actul aditional parafat itm cu data de 10.11.2011.mi-i se pare anormal ca eu sa semnez un act in 18.01.2011 si acesta sa fie parafat de itm in 11.2010.cred ca au facut acest lucru ca sa ma poata disponibiliza.mi-au oferit ca si alternativa loc de munca in timisora, arad, deva sau alba iulia, nu am acceptat deoarece locuiesc in bucuresti.au stabilit ca si compensatorii un salariu.mi se pare absurd, este totusi o banca si, am o vechime de aproape 4 ani aici.credeti ca pot face ceva ? ni-i s-a spus ca se desfiinteaza posturile deoarece se externalizeaza activitatea unei firme si mi-i s-a propus sa fiu angajata acelei firme pe perioada determinata de 3 luni pe un salariu de 1000 lei, dar am refuzat.credeti ca este legal ce s-a intamplat ?am ceva sanse in instanta ?suntem 3 persoane in aceasta situatie, carora li-i s-a modificat functia ca sa ne poata disponibiliza.
Da aveti toate sansele de castig. Este cazul sa actionati , sa nu-i lasati sa aiba aceasta atitudine, doar pentru ca sunt angajatori.
Va pot ajuta cu placere.
Cand ati semnat actul aditional , ati vazut si data incheierii acestuia? ... orice conventie legal facuta intre parti are putere de lege, mentioneaza art.969 C.civ.
Prin urmare, daca ati semnat actul aditional de modificare a functiei inseamna ca v-ati dat acordul cu privire la aceasta modificare.
actul aditional nu avea nici o data trecuta pe el, doar se specifica in acel act ca urmeaza sa-si produca efectele din 01.11.2010, adica retroactiv.acest act l-am primit in 10.01.2011 pe mail, fara nici o notificare in prealabil, ma intreb cum poate fi vizat itm din 10.11.2010 daca eu am semnat in 18.01.2010 ?pot dovedi cu mailurile primite .sunt ;uate ca si dovezi aceste mailuri ? deasemenea sunt inca 2 colege in aceiasi situatie, insa ele au semnat inaintea mea acel act.eu am fost in concediu, apoi am sesizat ca datele mele din ci, nu corespundeau cu acel act, si am anuntat, mi-a fost trimis un alt act dar cu datele ci corespunzatoare (imi schimbasem ci)
Schimbarea functiei
miha1969
buna seara,
am primit un act aditional ( pe mail) in care se specifica, ca mi-i s-a schimbat functia , conform art.17(4) coroborat cu art.41(1) din legea ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere
UA
Buna ziua,
Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului.
Ulterior dupa ... (vezi toată discuția)