avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare cazier

in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas la 3 ani care proveneau de la un dosar de furt.conducerea fara permis a fost gratiata in baza unei gratieri in 2002.am fost arestat in 2002 ianuarie si mam eliberat in 2003 decembrie..eu vreau sa fac scoala de soferi dar nu pot din cauza ca apare conducerea fara piermis in cazier.cit trebuie sa mai astep sa pot face reabilitarea ?
inca o singura intrebare . daca fac deflagrarea dosarului ...conducerea fara permis dispare din cazier deoarece a fost gratiata in baza decretului din 2002 ?
Cererea de reabilitare judecatoreasca trebuie introdusa cand se implineste termenul de la data cand a luat sfarsit executarea ultimei condamnari.

Nu va puteti reabilita pe "bucati".
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2008
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deflagrarea dosarului narcis78 narcis78 daca fac deflagrarea dosarului ...dispare din cazier conducerea fara permin deoarece a facut gratiata in baza decretului din 2002 ? (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept pedeapsa aplicata- dupa 2 ani si 7 luni sau 3 ani? AndreeaB87 AndreeaB87 Buna ziua! Am fost condamnata la 7 luni de inchisoare cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta a fost definitiva la ... (vezi toată discuția)