avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce apare scris pe bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce apare scris pe bon fiscal

Pe bonul fiscal cum trebuie sa apara scris produsul vandut?Dau un exemplu,daca vand muzica,trebuie scris titlul albumului vandut sau e suficient sa apara pe bon "compact disc"?Sau la ceaiuri,trebuie specificat de care sau e suficient daca scrie ceai?
Cel mai recent răspuns: frezii , utilizator 19:13, 30 Ianuarie 2011
daca gestiunea se tine global-valoric este suficienta o minima descriere in denumirea produselor
atentie.!!.cine va introdus nomenclatorul in memoriea casei .
sa nu amestecati produsele,alimentare,nealimentare,.altele..etc faceti in asa fel sa grupati produse similare..asa nu va fi nici o problema la un eventual control.
totodata sa fie conform ob. de activitate.
Succes!!
Eu introduc denumirile care apar scrise pe bon,m-au invatat cei de la care am luat casa de marcat cum se face,doar ca unele produse dupa o perioada le "delistez" si introduc ceea ce apare nou.Credeam ca trebuie strict pe produs,aveam de scris o saptamana.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se incadreaza pungile ca si ambalaj de desfacere enter_stef enter_stef Conform legii 249/2015 cei ce introduc ambalaje in piata sunt obligati la o taxa de 2lei/kg. Noi producem pungi de cadou (tiparite cu imagini generice) , ... (vezi toată discuția)
Exista vreo legatura intre produsele de pe nir si cele trecute in casa de marcat ? distribution distribution Buna ziua, As dori sa aflu raspunsul la cateva intrebare, inainte de a discuta cu contabilul (doresc sa am habar sa stiu ce intrebari formulez ... (vezi toată discuția)
Am un magazin. Cezar66 Cezar66 Am un magazin de bijuterii placate cu aur.A venit cineva de la garda financiara si mi-a zis ca la casa de marcat trebuie sa am pe langa codul initial,introdus ... (vezi toată discuția)