avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurare post in timp ce sunt gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurare post in timp ce sunt gravida

Buna ziua,

mi s-a comunicat ca postul meu urmeaza sa fie desfiintat si mi se ofera o functie pe urmatoarea treapta inferioara. Intre timp am aflat ca sunt insarcinata. In aceste noi circumstante mai poate angajatorul sa-mi desfiinteze postul ? Eu consider ceea ce mi se intampla o retrogradare, desi mi s-a spus de nenumarate ori ca sunt extrem de apreciata pentru toata munca mea. Mi se face in acest moment o mare nedreptate si nu stiu ce pot face. Va rog sa-mi spuneti daca insarcinata fiind ei mai pot sa-mi restructureze postul.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ralu77 , utilizator 13:43, 29 Ianuarie 2011
Pentru a va pastra locul de munca, dvs trebuie sa aduceti la cunostinta conducerii societatii starea dvs, adica sa inaintati o notificare insotita de scrisoarea medicala care sa ateste faptul ca sunteti gravida.

Modificarea CIM, in speta schimbarea functie, se poate face doar cu acordul dvs. prin semnarea aditionalului aferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie (se mentine postul in organigrama insa mutat pe o pozitie inferioara) Cami2022 Cami2022 Sunt angajat intr-o companie multinationala pe o pozitie de manager intr-un departament ce functioneaza in prezent avand 2 pozitii de manager. M-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Cim mikik55 mikik55 UN salariat a ocupat un post de conducere, iar acum a fost trecut pe un post de excutie, prin act aditional la CIM, insa nu i s-a modificat si salariu. In ... (vezi toată discuția)
Insarcinata-micsorare salariu andao andao Buna seara Sunt insarcinata si angajatorul desfiinteaza postul in care ma aflu.Doreste sa ma pastreze, astfel incat nu ma trimite in somaj, oferindu-mi alt ... (vezi toată discuția)