mi s-a comunicat ca postul meu urmeaza sa fie desfiintat si mi se ofera o functie pe urmatoarea treapta inferioara. Intre timp am aflat ca sunt insarcinata. In aceste noi circumstante mai poate angajatorul sa-mi desfiinteze postul ? Eu consider ceea ce mi se intampla o retrogradare, desi mi s-a spus de nenumarate ori ca sunt extrem de apreciata pentru toata munca mea. Mi se face in acest moment o mare nedreptate si nu stiu ce pot face. Va rog sa-mi spuneti daca insarcinata fiind ei mai pot sa-mi restructureze postul.
Va multumesc anticipat.
Pentru a va pastra locul de munca, dvs trebuie sa aduceti la cunostinta conducerii societatii starea dvs, adica sa inaintati o notificare insotita de scrisoarea medicala care sa ateste faptul ca sunteti gravida.
Modificarea CIM, in speta schimbarea functie, se poate face doar cu acordul dvs. prin semnarea aditionalului aferent.
Cim
mikik55
UN salariat a ocupat un post de conducere, iar acum a fost trecut pe un post de excutie, prin act aditional la CIM, insa nu i s-a modificat si salariu. In ... (vezi toată discuția)