avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum rectific o incadrare gresita?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum rectific o incadrare gresita?

Buna ziua!As dori fff mult sa ma ajutati intr-o situatie.
In iulie a fost incadrat intr-o institutie publica un asistent manager, perioada determinata, part time, pt implementare proiect. Incadrarea am facut-o pe postul de asistent manager, asa cum aveam prevazut in echipa de proiect, special pentru implementare proiect, fara sa realizez ca intr-o institutie publica nu exista aceasta functie. #-oCum repar greseala???? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:10, 31 Ianuarie 2011
hehe....de la aparitia maretei O.U.G. nr. 63/2010... :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post contractual in functie publica dglodeanusimionescu@yahoo.com dglodeanusimionescu@yahoo.com As dori sa stiu care sunt pasii legali de transformare a unui post contractual- secretar dactilograf IA la comp relatii cu publicul intr-un post de referent- ... (vezi toată discuția)
Dispozitie numire functionar public rataxen rataxen in luna august s-a primit avizul de la Agentia Functionarilor Publici pentru transformarea unor posturi din contractual in functii publice, a fost aprobat HCL ... (vezi toată discuția)
Salariat, probleme cu incadrarea in functie eugen1986 eugen1986 Sunt salariat la o primarie din anul 2008 avand postul de Manager proiecte (contractual) conform legii 339/2007 , initial am fost incadrat ca debutant pe ... (vezi toată discuția)