avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii si cum se face plata soferilor de camioane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii si cum se face plata soferilor de camioane

as dori sa stiu care este modalitatea de plata a soferului de camion si daca este corect ca plata sa se faca la km
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 16:31, 18 Aprilie 2008
Detaliati clauzele privind salarizarea din contractul de munca.
In principiu contractul e acordul partilor, cu conditia neincalcarii dispozitiilor legale, care in acest caz prevad un salariu cel putin minim pe economie la un timp de lucru de 170 de ore pe luna. Acum daca sunteti sofer stiti ca timpul de lucru in cazul conducatorului auto este aparte fata de regula generala, si ca firmele de transport in marea majoritate incheie contracte de munca pentru aceasta categorie profesionala cu plata in acord. Deci, detaliati cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca? Iulian-Vasile Iulian-Vasile Buna ziua.Doresc sa intreb daca se poate face ceva in cazul meu,deoarece eu ma consider neindreptatit.Iata faptele:sint angajat la o societate romana de ... (vezi toată discuția)
Modificare salarii soferi de tir Alina Alina Alina Alina Buna ziua avem urmatoarea speta in care va solicitam in mod respectuos ajutorul. Avand in vedere situatia de criza resimtitta la nivel mondial ... (vezi toată discuția)
Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)