avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... este util mesajul....!?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

este util mesajul....!?

ce reprezinta intrebarea din fiecare mesaj gen chetionar?
La ce foloseste?
Daca mai multi voteaza "nu" ce se intampla?
:-/

Merci!
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 15:58, 20 Aprilie 2008
De ce sa apara neintelegeri? poti vota o singura data, si nu mesajele tale. De ce sa nu voteze si consultantii?
Intrebare idioata: asta-i ceva nou?
io n-am observat pana acum...:-/
Da, e nou. :P
speram sa fie util ....:thumbup:
admin a scris:

deocamdata nu se intampla nimic.

o sa urmarim cum evolueaza voturle in saptamanile viitoare si o sa vedem in ce masura este un instrument util pentru a defini calitatea raspunsurilor din forum.

sistemul va fi imbunatatit in perioada urmatoare.

raspunsul la intrebarea "ce se intampla?" e simplu:
dat fiind ca nu poti sa votezi de 2 ori pentru acelasi mesaj, chiar daca iti stergi cookiurile, daca mai multi useri spun ca nu e util mesajul, atunci probabil ca nu e util. :D

Am lipsit cateva zile si nu inteleg ce se intampla.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Aprilie 2008
ContSters42967, utilizator

Alte discuții în legătură

Consultanti care se recomanda singuri klewos klewos Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred ... (vezi toată discuția)
Rating utilizator - o prostie si o insulta belege belege Ideea de "rating" mi se pare o aberatie in forma in care este implementata. Daca tot este aceasta facilitate, ar trebui sa fie afisat si cine a dat un ... (vezi toată discuția)
Modificari 11 ianuarie 2010 pianistul pianistul Am relansat prima pagina de forum ( http://www.avocatnet.ro/content/forum ). Modificarile nu sunt finale si nici definitive, vom continua sa aducem ... (vezi toată discuția)