avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o intrebare

Buna ziua am si o probleme la locul de munca.Lucrez 8 ore in picioare si am probleme de spate ceva cu (lombago....) si mia facut domnul doctor recomnda sa stau pe scaun. am dus scrisoarea medicala la doc. de interprindere si mia spus ca ma baga in somaj.Si asta pe mine ma sperie de ce sa ma bage in somaj ca este in firma la care lucrez este 12 cu 24 unde se sta pe scaun.Astp un rasp. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:02, 30 Ianuarie 2011
La recomandarea medicului de medicina a munci angajatorul daca are posibilitatea va poate trece temporar sau ndefinitiv la un loc de munca care sa fie compatibil cu starea dv. de sanatate, in nici un caz nu poate constitui un motiv de concediere acestqa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin cu o intrebare alexutzu1234 alexutzu1234 buna ziua am si eu o problema si sper ca dvs. ma puteti ajuta cu un raspuns.lucrez la o firma de cablaje auto unde am programul de 8 ore in picioare,cand m-am ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa imi spuna ce pot face ? Catalinv Catalinv Buna ziua.Lucrez la o firma privata in domeniul productie telefoane mobile cu un progam de 12/24 12/48 pe linie de productie in picioare.Dupa un an de zile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua... mi a fost emisa o scrisoare medicala de risc de ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua... Mi a fost emisa o scrisoare medicala de risc de la medicul ginecolog pentru raportul de medicina muncii. Cei de la medicina muncii mi au spus ca ... (vezi toată discuția)