avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizie de impunere sau declaratie pe proprie ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizie de impunere sau declaratie pe proprie raspundere?PFA

Sant PFA de la inceputul anului 2010 cu norma de venit.Intrebarea mea este daca a intrat in vigoare declaratia pe proprie raspundere dau trebuie sa astept ca si anul trecut decizia de impunere de la administratia financiara?
Cel mai recent răspuns: quasarul , utilizator 10:53, 30 Ianuarie 2011
Impunerea se face in baza deciziei transmisa de Ad Finantelor Publice.
Multumesc pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si adeverinta de venit morella morella Buna ziua, Sunt PFA din 2009, cu venituri in sistem real. Din luna iulie 2011 nu am mai realizat venituri si estimez ca, in anul 2012, incasarile vor nu vor ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit it bucuresti adripaul adripaul Buna ziua, Sunt angajat cu CIM, activitatile pe care le efectuez in cadrul societatii sunt de natura comerciala (director comercial). Doresc sa ma declar si ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu - pfa cu norma fixa de venit iliec iliec Sunt PFA cu norma fixa de venit. Mi-am schimbat domiciliu in alta localitate (alt judet) decat cea in care mi-a fost emisa autorizatia. In noua localitate este ... (vezi toată discuția)