avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incadrare in grad de handicap

buna ziua,sint pensionar de invaliditate gr ii cu pierderea totala a capacitatii de munca,avnd diagnosticul ci prin efectuare coronariana bivasculara(CD,CX)IM vechi
inf.IM vechi ant-lat..revasculariozatie miocardica prin PTCA+STENT PE IV A.HTA gr.iii,risc inalt.DLP.
DIAGNOSTIC FUNCTIONAL:deficienta globala accentuata,
sint considerat irecuperabil.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 16:39, 30 Ianuarie 2011
Indemnizatia de persoana cu handicap nu este influentata de pensie, asa ca poate cumula una cu alta, trebuie sa depuneti solicitare de expertizare pentru strabilirea gradului de handicap care poate fi usor, mediu, accentuat sau grav. Comisia de evaluare stabileste gradul functie de documentele medicale atasate si functie de gradul obtinut aveti anumite drepturi.

[ link extern ] .
Deasemenea mergeti sa vi se faca o alta reevaluare asupra capacitatii de munca si poate va da gradul I pensie de invaliditate, daca scrieti ca sunteti irecuperabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele incadrate in gradul 3 de invaliditate nu mai pot beneficia de grad de handicap accentuat? Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cineva sa clarific urmatoarea problema. Am fost incadrata in gradul de handicap accentuat(martie 2011) data la care ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap marilow marilow buna.sotul meu este pensinat de boala gr ii cu o pensie de 484 lei(i s-a pus stend la o artera, a facut 2 infarturi),m-ar interesa daca se poate sa mai ... (vezi toată discuția)
Invaliditate Ilaslucia Ilaslucia Buna ziua. Revin mai explicita in numele sotului meu care locuieste in Italia din 2002. In 2009 a avut un infart tratat cu stent. Din 2013 boala sa agravat cu ... (vezi toată discuția)