Imi puteti spune daca aceste cursuri au devenit obligatorii pentru avocatii stagiari care sunt in al doilea an de stagiatura?? Mai pot da definitivatul in cadrul Baroului Bucuresti, cum a fost organizat pana acum, fara sa urmez aceste cursuri? Daca nu fac aceste cursuri ce se poate intampla, lucrez 10 ore/ zi si nu m-as putea prezenta la cursuri.
Multumesc!
nu exista asa ceva...este pentru pregatire si perfectionare chiar denumirea o spune...se da admitere din cate am inteles...insa nu este obligatoriu...daca sunteti avocat stagiar atunci trebuie doar sa va dati definitivatul si veti fi avocat cu drepturi depline :D...bafta!(insa va ajuta acest institut )
corect, a devenit, insa avem o problema: persoane admise in sesiunea dec.2008 care au primit deciziile undeva in febr si s-au inscris pe tablou in martie-aprilie NU au fost primite anul trecut la INPPA ptr ca nu aveau un an incheiat de stagiu la data admiterii.
ei, acestora nu le-ar mai fi rentat sa urmeze INPPA sesiunea martie-noiembrie 2011 deoarece Baroul ar fi organizat undeva in martie-aprilie sesiune de definitivat.....astfel, ei trebuie sa piarda aproape un an.....
Inppa
Adelina t
Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)