avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... INPPA OBLIGATORIU??
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

INPPA OBLIGATORIU??

Imi puteti spune daca aceste cursuri au devenit obligatorii pentru avocatii stagiari care sunt in al doilea an de stagiatura?? Mai pot da definitivatul in cadrul Baroului Bucuresti, cum a fost organizat pana acum, fara sa urmez aceste cursuri? Daca nu fac aceste cursuri ce se poate intampla, lucrez 10 ore/ zi si nu m-as putea prezenta la cursuri.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 23:41, 30 Ianuarie 2011
nu exista asa ceva...este pentru pregatire si perfectionare chiar denumirea o spune...se da admitere din cate am inteles...insa nu este obligatoriu...daca sunteti avocat stagiar atunci trebuie doar sa va dati definitivatul si veti fi avocat cu drepturi depline :D...bafta!(insa va ajuta acest institut )
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2011
Lawyer Criminal, Avocat
INPPA a devenit obligatoriu.
corect, a devenit, insa avem o problema: persoane admise in sesiunea dec.2008 care au primit deciziile undeva in febr si s-au inscris pe tablou in martie-aprilie NU au fost primite anul trecut la INPPA ptr ca nu aveau un an incheiat de stagiu la data admiterii.
ei, acestora nu le-ar mai fi rentat sa urmeze INPPA sesiunea martie-noiembrie 2011 deoarece Baroul ar fi organizat undeva in martie-aprilie sesiune de definitivat.....astfel, ei trebuie sa piarda aproape un an.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa - avocat stagiar - avocat de dr. comercial ? marius19841 marius19841 Imi poate spune cineva daca asta e oridinea fireasca a formarii unei cariere de avocat in drept comercial ? 1.Examen la Barou - respectiv INPPA; 2.Avocat ... (vezi toată discuția)
Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)
Intrebare stagiari ContSters132975 ContSters132975 dragi colegi stagiari, av care am intrat in noiembrie 2010 trebuie sa urmam cursurile INPPA? (vezi toată discuția)