Ma aflu intr-un proces de revendicare cu nepoata proprietarului imobilului. Tot ce vreau sa va intreb este daca exista dispozitie legala in baza careia dumneaiei sa intre in posesia copiei dupa contractul meu de vanzare cumparare.
Cu multumiri , astept un raspuns cat de urgent se poate.
contractul de v-c este inregistrat la primarie, adica partea chemata in instanta de catre mostenitor, aceasta a depus actele pe care le detinea, inclusiv contractul despre care vorbim.
multumesc mult pentru promptitudine , dar ea nu m-a chemat decat pe mine , nu primaria ,eu am chemat statul in garantie , dar la momentul cand ea m-a actionat in instanta ,nu a mai chemat pe nimeni , cu atat mai mult nu avea copie dupa actul de vanzare cumparare al bunicilor. De aceea mi se pare curios ca a putut intra in posesia actului meu de v-c.
Imi cer scuze dar poate nu m-am facut inteleasa.
Indiferent de situatie (cine pe cine a chemat in judecata), copia contractului se depune in instanta, fiind mijloc de proba.
Apoi, fiind mostenitor, a putut obtine un istoric de rol fiscal, iar probele se pot depune si pe parcurs, pana la judecata pe fond.