avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... protectia datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

protectia datelor cu caracter personal

Ma aflu intr-un proces de revendicare cu nepoata proprietarului imobilului. Tot ce vreau sa va intreb este daca exista dispozitie legala in baza careia dumneaiei sa intre in posesia copiei dupa contractul meu de vanzare cumparare.
Cu multumiri , astept un raspuns cat de urgent se poate.
Cel mai recent răspuns: grigore iuliana , utilizator 08:22, 1 Februarie 2011
Daca ati vandut imobilul revendicat, va trebui sa depuneti copia contractului de v-c la dosar si, implicit, un exemplar pentru partea adversa.
nu l-am vandut , dar nu stiu cum a intrat in posesia unei copii dupa actul meu de vanzare cumparare cel incheiat cu icral-ul
contractul de v-c este inregistrat la primarie, adica partea chemata in instanta de catre mostenitor, aceasta a depus actele pe care le detinea, inclusiv contractul despre care vorbim.
multumesc mult pentru promptitudine , dar ea nu m-a chemat decat pe mine , nu primaria ,eu am chemat statul in garantie , dar la momentul cand ea m-a actionat in instanta ,nu a mai chemat pe nimeni , cu atat mai mult nu avea copie dupa actul de vanzare cumparare al bunicilor. De aceea mi se pare curios ca a putut intra in posesia actului meu de v-c.
Imi cer scuze dar poate nu m-am facut inteleasa.
Indiferent de situatie (cine pe cine a chemat in judecata), copia contractului se depune in instanta, fiind mijloc de proba.
Apoi, fiind mostenitor, a putut obtine un istoric de rol fiscal, iar probele se pot depune si pe parcurs, pana la judecata pe fond.

Alte discuții în legătură

Copia legalizata, forta juridica martzianu martzianu Buna ziua, Am tot cautat in Legea notarilor publici şi a activităţii notariale 36/1995 rep si cu actualizarile ulterioare, si nu gasesc nicaieri, nici la ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte dosar instanta ContSters22096 ContSters22096 este posibil ca o persoana care nu este parte intr-un dosar sa obtina hotararea instantei? nu exista nicio restrictie in acest sens? (vezi toată discuția)
Obtinerea istoricului de rol fiscal zoltar zoltar Doresc sa recuperez un teren care a apartinut bunicului meu , pentru care nu am acte in prezent , dar doresc sa obtin un istoric de rol fiscal. Am facut ... (vezi toată discuția)