avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intreprindere individuala si microintreprindere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intreprindere individuala si microintreprindere

Ajutati-ma va rog cu informatii despre intreprinderea individuala si microintreprindere in ceea ce priveste:
- taxe de deschidere;
- ce impozite si taxe trebuie platite si cand;
- daca pot fi neplatitor de TVA;
- ce acte contabile trebuie tinute si cum se face depunerea lor;
- daca poate functiona si fara angajati;
- taxe de inchidere.

Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 23:01, 30 Ianuarie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau societate neplatitoare de tva papillon papillon Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii si sfaturi! As dori sa incep o afacere in domeniul prestarilor de servicii( instalatii electrice). ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere OctaTudor OctaTudor Buna ziua As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau ... (vezi toată discuția)
Sfaturi infiintare societate ramiha ramiha Buna ziua, Doresc sa-mi fac o firma - SRL, in care sa fiu unic asociat, dar am mai multe nelamuriri: 1. M-am gandit ca in actul constitutiv sa trec ... (vezi toată discuția)