avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intrebare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intrebare

daca nu locuiesc int-ro locuinta la bloc ce trebuie sa platesc?
adimistrator?
lumina pe scara?
femeia de servici?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:09, 30 Ianuarie 2011
Consultati HG 1588/2007 unde gasiti toate cheltuielile si modul de repartizare a lor intr-o asociatie de proprietari.
Daca nu locuiti in apartament, trebuie sa anuntati in scris asociatia (presedintele asociatiei) si o sa platiti lunar toate cheltuielile, mai putin cele care se repartizeaza pe numar de persoane conform legislatiei. Cele mai importante ca valoare lunara pot fi reparatiile tuturor partilor si instalatiilor comune, cheltuielile salariale cu orice persoana platita de asociatie (presedinte, cenzor, femeie de servici, administrator, casier, contabil, instalator...), caldura, pierderi sau diferente de apa...
Pentru o persoana care nu locuieste in apartament si este ceruta scoaterea de la cotele de intretinere nu se plateste: electrica, salubritatea si gazele.
Daca nu sunteti contorizat la apa nici apa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere apartament nelocuit alina_25 alina_25 O familie pleaca la lucru in alta parte timpde 4-5 luni lasand apartament nelocuit ce anume trebuie sa plateasca ca intretinere si ce nu avand in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli gringo60 gringo60 Buna ziua. Mama mea a avut un nepot care a decedat. Garsoniera lui a revenit mamei si unei matusi a nepotului decedat. In garsoniera nu mai locuieste nimeni, ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor comune la as.de proprietari noane noane Am un apartament in care nu locuieste nimeni ,si lunar apar cu cheltuieli la asociatie pentru lift,lumina pe scara,curatenie si culmea sumele sunt egale pentru ... (vezi toată discuția)