avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Prima casa - bancile acorda credit deja?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Prima casa - bancile acorda credit deja?

Avnd in vedere aparitia acestei HG se poate considera ca bancile pot acorda credite deja?
Cel mai recent răspuns: VIRGINIA RADU , Consilier juridic 14:47, 30 Ianuarie 2011
nu ...prea mare graba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare in monitorul oficial hg prima casa 2011 marianamahu marianamahu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in cat timp se va publica in monitorul oficial HG privind programul prima casa 2011. Aceasta a fost adoptata pe data de ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta sub 20000 euro platita de banca tomaioan tomaioan Buna ziua.Am cumparat o locuinta in anul 2006 prin credit bancar ( creditul a fost in suma de 19.200 euro ),iar la aceea vreme am fost obligat sa inchei o ... (vezi toată discuția)
Credit pentru adaptarea locuintei, acordat conform legii nr. 448/2006 anabobirnac anabobirnac 1. Am initiat dosarul de obtinere a creditului in 2009, conform metodologiei HG 268/2007, am primit de la ANPH adeverinta acordului de plata a dobanzii in sept ... (vezi toată discuția)