Buna ziua.Am cumparat o locuinta in anul 2006 prin credit bancar ( creditul a fost in suma de 19.200 euro ),iar la aceea vreme am fost obligat sa inchei o polita de asigurare a locuintei pentru suma asigurata de 19.200 euro , care a ramas neschimbata pana in ziua de astazi, iar prima de asigurare in suma de 33 euro/an imi este platita de banca.(acesta este un bonus la contractul de credit).
Am vrut sa modific suma asigurata la 35.000 euro valoarea reala a locuintei in momentul de fata , dar banca impreuna cu asiguratorul mi-au spus ca nu se poate modifica nimic, va ramane asa polita pana cand expira imprumutul in anul 2024.
Este corect acest lucru avnd in vedere faptul ca suma minima asigurata este 20.000 euro?Mentionez ca sunt de acord ca diferenta de prima de asigurare aferenta sumei asigurate de 15.800 euro (35.000 - 19.200 = 15.800)sa o suport eu personal.
Cum sa procedez in relatia cu asiguratorul?
Multumesc anticipat pentru indrumari.
Contractul este incheiat intre mine si asigurator,doar ca banca plateste prima de asigurare.Eu am inteles ca trebuie sa fac o noua asigurare pentru 20.000 euro.Dar oricum in cazul realizarii unui risc asumat nu voi fi despagubit de doua ori,atunci de ce sunt nevoit sa am doua asigurari pe acelasi imobil???
Oricum,va multumesc pentru raspuns.
Asigurare pad
VandenAar
Buna ziua,
Am o nelamurire legata de asigurarea PAD.
În aprilie 2007 am luat un credit ipotecar de la o bancă (suma aproximativă 42.000 de euro) ... (vezi toată discuția)