Sunt casatorita de 11ani si am doi copii de 3respectiv 8 ani .De curand am aflat ca sotul meu are o relatie de aproape 9 ani cu o femeie. Neaga totul dar comportamentul lui de acasa, el lucrand in alt oras mi a confirmat aceasta relatie . Nu am mai suportat si am bagat eu divort nemaiacceptand jignirile lui si tensiunile dintre noi unde nu au de suferit decat copii.In momentul cand a aflat ca am bagat divort au inceput amenintarile , ca mi ia copii masina si ca are dovezi ca eu am vb pe net cu diferite persoane. Ce trebuie sa fac eu sice poate sa m i faca el .
Eu mi am crescut singura copii el fiind mereu plecat.
va multumesc!
Trebuie in procesul de divort sa administrati probe(acte,interogatoriu pe incredintare,martori si ancheta sociala) care sa confirme aratarile dvs.
Sotul poate introduce cerere reconventionala pe desfacerea casatoriri si pe incredintarea minorilor.
Cu cat probele administrate de dvs vor fi mai concludente cu atat veti avea mai multe sanse de castigare a procesului.
Divort
cristea adrian
SOTIA FRATELUI MEU A BAGAT DIVORT PT CA A INSELAT_O.A DECLARAT CA A PARASIT DOMICILIUL IN URMA CU 6 LUNI CEEA CE NU ESTE ADEVARAT.IN INSTANTA A CERUT CASA SI ... (vezi toată discuția)